Menu Content/Inhalt
Főoldal arrow Legfrissebb híreink arrow Angoltanulás másképp
Angoltanulás másképp PDF Nyomtatás
 Van a tanítási óra, az anyanyelvi környezet, a villámtanfolyamok…,  és még számtalan lehetőség. Mindannyian tudnánk még néhányat sorolni, a nyelvtanulás módozatairól gondolkodva.
Az ÁVG-s fiatalok fejében azonban a hatékony ismeretszerzésnek – vonatkozzon az bármely tudományterületre is – jogosan felismert módja a versenyzés, és a rendhagyó órákból, tevékenységekből való információgyűjtés, feldolgozás is.
November hónapban az angol nyelvi ismeretek sokformájú bővíthetőségének bizonyítéka az az iskola által hirdetett verseny volt, melyen a legidősebb általános iskolás korúak prezentálhatták ünnep témakörben szerzett ismereteiket, mutathatták meg olvasott szöveg értésében való gyakorlottságukat.
Már a nagyobbak, a nyelvhasználatban járatosabbak erőpróbája volt Susanne Liew sztereotípiák lebontását célzó foglalkozása. A Fulbright Ösztöndíjjal már 1 éve Magyarországon élő tanárnő Los Angelesből érkezett, s az ottani élet hiteles, a magazinoktól, filmektől jócskán eltérő arcát láttatta.
Az Oxford University Press és az Amerikai Kuckó örömmel ismerte fel az ÁVG-sek a nyelvoktatásba fektetett energiáit, s vált támogatóvá. Köszönet érte!
 

 
< Előző   Következő >