Menu Content/Inhalt
Főoldal
A debreceni Amerikai Kuckó 5. látogatása PDF Nyomtatás
 2012. január 26-27-én újabb programjaival tette színesebbé iskolánk életét a debreceni kulturális központ 2 munkatársa, Barta Dóra és Robin Whitford.
A csütörtök délutáni American Culture Quiz során kipróbálhatták diákjaink, hogy milyen is lehetne egy tv-beli show-műsorban szerepelni, amikor nemcsak a tudás, hanem a bátorság és a szerencse is sokat számít. A játék lendületessége sokakban felszabadítóan hatott, amit nagyon jó volt látni. Mindezek mellett lehetőség adódott a sárospataki Református Kollégium Gimnáziumának diákjaival is ismerkedni, mivel ők is csatlakoztak a játékhoz. A verseny minőségi díjazásában ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az Oxford University Press-nek és a debreceni Amerikai Kuckónak.
Péntek reggel 2 további programon keresztül bővíthettük ismereteinket az USA-ról. Az első és második órában Robin Whitford, Fulbright ösztöndíjas amerikai tanárnő előadásában hallottunk és láttunk prezentációt A gyorséttermek népe (Fast Food Nation) és Az én Iowám (MYowa) címmel.
Ezen az éven még tervezünk online előadáson történő részvételt a Kuckó szervezésében, remélve, hogy ez is segíti a minél sokoldalúbb nyelvhasználat fejlesztését.
Ezúton is köszönöm minden résztvevőnek és szervező kollégának a program lebonyolításában nyújtott segítségét.

A csütörtöki nyertes csapatok:
1. helyezettek: Simai Máté, Józsa Judit, Maklári Hanna (Refi)
2. helyezettek: Fekete Anna, Punyi Erika, Melles Tivadar (Refi)
3. helyezettek: Godzsák Dávid, Nagy Bálint, Kozma Viktor (ÁVG)   

Teljesítményükhöz gratulálunk!

Csicsek Éva
 

 
< Előző   Következő >