Menu Content/Inhalt
Főoldal
Gondtalan gondolati utazás Izraelbe PDF Nyomtatás
 2011. március 30-án Kristóf Júlia (Izraelben élő magyar gazdasági hírelemző) segítségével - két rendhagyó angolóra keretében - gondtalan gondolati utazást tettünk a közeli és mégis távoli Izraelbe.
Az órákat és a beszámolót az is érdekessé tette, hogy hagyott teret a képzeletnek, miközben konkrét és igen gazdag tartalmat közvetített. Nagyon örülünk, hogy részesei lehettünk ennek az élménynek.
Kedves Juli, sok szeretettel várjuk következő hazalátogatásod! Külön köszönet a kandírozott hibiszkuszért!

Csicsek Éva

„Úgy gondolom, hogy sok új információval lettem gazdagabb. A történetek szinte megelevenedtek előttem, mintha én is Izraelbe látogattam volna, ha csak egy 45 percre is.”

Fedor Andrea 11. D

„A rendhagyó angolóra nagyon izgalmas volt. Sok érdekességet tudhattunk meg Izraelről. Júlia vicces és könnyed formában osztotta meg velünk az ottani tapasztalatait.
Az óra végén tehettünk fel neki kérdéseket; ajándékként nemzeti édességgel, kandírozott hibiszkusszal is kedveskedett nekünk.
Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a jó hangulatú órán, és „első kézből” hallhattam egy nem hétköznapi vallású és kultúrájú országról.”

Pásztor Orsolya 11. D

„Először kicsit izgultam, hogy milyen lesz az óra, mennyire lesz gördülékeny, de már az első perctől nagyon jó hangulat volt a teremben. Szerintem hihetetlenül hasznos és érdekes volt, örülnék neki, ha még lennének ehhez hasonlók!”

Szegedi Katalin 11. D

„Jó volt egy olyan embertől hallani az információkat, szokásokat, aki tényleg ott él kint, nem csak ott volt egy hétig, és csak felületesen tapasztalt dolgokat. Nagyon finom volt a hibiszkusz is. Szívesen hallgatnék máskor is ilyen előadást. Azt sajnálom, hogy csak egy óra volt rá.”

Simai Viktória 11. D

„Érdekes volt a hibiszkusz íze, de jó volt. Juli nagyon aranyos, szerencsére megértettem mindent, féltem ettől. Sok új információt tudtam meg Izraelről és hagyományairól, viszont kár, hogy nem volt humusz, megkóstoltam volna.”

Fűzi Orsolya 11. D
 

 
< Előző   Következő >