Menu Content/Inhalt
Főoldal arrow Legfrissebb híreink arrow Újból teljes éjszakán át sportoltak az Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium diákjai
Újból teljes éjszakán át sportoltak az Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium diákjai PDF Nyomtatás
Negyedik alkalommal - talán már mondhatjuk, hogy hagyományosan - december elején rendezte idén is „15 órás sport” programját az intézmény.
Kora délután aktuális témájú egészségvédelmi felvilágosítás adta a rendhagyó órákat (egészséges táplálkozás, vércseppanalízis, a dohányzás káros hatásai, a középiskolások pszichés problémái, az alhas védelme, drogprevenció, stb.), majd a mozgásé lett a főszerep. A sportnap nyitányaként több, mint kétszáz lány részvételével közös szabadgyakorlat került előadásra. Az este és az éjszaka további részében, egészen reggel 8 óráig tehették magukat próbára sokféle sportágban a fiatalok. Számukra pihentető s felettébb szórakoztató volt az az idő, amikor városunk polgármestere és önkormányzatának képviselői vívták futballmérkőzésüket iskolánk tanári karával.
Nagy örömünkre sok öregdiák is visszalátogat erre a rendezvényre, így nemcsak sportolási, hanem találkozási lehetőség is ez a decemberi éjszaka.
 
< Előző   Következő >