Menu Content/Inhalt
Felhívás PDF Nyomtatás

Kedves volt és jelenlegi ÁVG-s diákok,

Tisztelt Szülők!

 A nyári szünet utolsó másfél hetében – Sárospatak Város Önkormányzatának támogatásával és a Budapesti Műszaki Egyetem építészmérnöki hallgatóinak segítségével – megvalósulni látszik intézményünk régi álma: iskolaudvarunk parkosítása, pihenőhelyekkel történő kialakítása.

Tervünk azonban e rövid idő alatt csak akkor valósulhat meg, ha a tantestület mellett diákságunk és szüleik is hozzájárulnak e közös cél eléréséhez.
Várjuk azon diákjaink jelentkezését, akik az egyetemistákkal együtt részt kívánnak venni e tervek megvalósításában.
A közös munka mellett lehetőség nyílik a BME építészmérnöki karán folyó oktatás, az egyetemi élet és az építészmérnöki munka szépségeinek megismerésére.
Örömmel vesszük a szülők felajánlásait is (pékáru, zöldség, gyümölcs, ásványvíz, stb.) az „építőtáborban” dolgozó hallgatók és diákjaink ellátásához.
A diákok jelentkezését 2010. augusztus 19-én 14 óráig, a szülők felajánlásait 2010. augusztus 23-án 16 óráig kérjük jelezni a 47/312-140-es telefonszámon, vagy az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. e-mail címen.
Támogatásukat előre is megköszönve bízunk abban, hogy e közös munka eredményeképpen diákságunk és intézményünk kellemes pihenőhellyel lesz gazdagabb.

Iskolavezetés
 

 
< Előző   Következő >