Menu Content/Inhalt
Főoldal
Vállalkozói verseny PDF Nyomtatás
 2010. április 16-17-én Az Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium négy tanulója, az egri Neumann János Középiskola által szervezett Arany János Tehetséggondozó Program Vállalkozói Versenyen vett részt. A résztvevők Baranyi Gergő, Fekete Péter-Zoltán, Kincses Dávid, Polóka Pál voltak, és persze kísérőtanáruk, Csehi László tanár úr.
A verseny 3 fordulóból állt, a valóságos életet modellezte, abból is a termelési folyamatot bonyolító cégek tevékenységét. A cél a termelési évek alatt - a központ által kiadott termékek (adott esetben papír síkidomok) előállítása révén - a lehető legnagyobb profit elérése.
 A három forduló három termelési évet jelentett, amiből két fordulót az ÁVG csapata nyert meg, és így összesítésben is az első helyen végzett.
 A megmérettetés célja a versenyző diákok taktikai és vállalkozói képességeinek fejlesztése volt, tervezés, kockázatvállalás, pontos termelés, marketingtevékenység által.
 Reméljük, a csapat tagjai az elkövetkezendő években, versenyen vagy a valóságban, hasonló eredményességet tudnak majd elérni!
 
< Előző   Következő >