Menu Content/Inhalt
Főoldal
Képzők képzése az ÁVG-ben PDF Nyomtatás
2010. április 22-23-án tehetséggondozó szakemberek képzésére került sor az Árpád Vezér Gimnázium és Kollégiumban. A képzését Dr. Balogh László, a Debreceni Egyetem Pedagógiai Pszichológiai Tanszékének egyetemi docense vezette.
A képzésben résztvevők a tehetséggondozó gazdagító programok tartalmi elemeinek részletes átbeszélésén túl, egy-egy hazai és külföldi példa megismertetésével mélyítették el tudásukat. A képzésben résztvevők vállalták, hogy a Magyar Géniusz program keretében meghirdetett tehetséggondozással kapcsolatos képzések képzői lesznek.
Az 5-10-20 órás képzéseket a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége a Tehetségpontok képviselőinek és a magyar tehetségügy szakembereinek szervezi, országszerte 2011 szeptemberéig. A képzések finanszírozása a Magyar Géniusz Integrált Tehetségsegítő Program Országos Tehetségsegítő Hálózat kialakítása TÁMOP-3.4.4/A-08/1-2009-0001 segítségével valósul meg. Az ingyenes képzésekre 2010. május 20-ig lehet jelentkezni a www. geniuszportal.hu honlapon.
 
< Előző   Következő >