Menu Content/Inhalt
Főoldal
"Tudatosan-egészségesen!" PDF Nyomtatás
 A gimnázium diákjai között már évek óta az a rendezvény vezeti a népszerűségi listát, mely „1100 perc”, „15 órás”, most pedig „Sokórás sport” változatokban délutántól másnap reggelig tartó versengést, játékok, mozgások sorát foglalja magába.
A bajnokságok mellett a játék öröméért, lazításként végzett tevékenységek a sportágak széles körében megmozgatták a fiatalokat: volt itt kézi-, kosár- és röplabda, foci és floorball, asztalitenisz és tollas, s kimaradhatatlanul -  sakk.
A sportprogram figyelemfelkeltő indítása 170 lány tánc- és stepkoreográfiája már ígérte a jókedvet, a vidám hangulatot, mely töretlenül tartott reggelig, a közös tornával kezdődő szombati tanítási napig. A korábbi évekhez képest didaktikus elemekkel bővült a program, amelyre a diákok kellő nyitottsággal reagáltak: a figyelemfelkeltő orvosi előadások mellett kíváncsian vettek részt az egészségügyi állapotfelméréseken, nyíltan beszélgettek a szakemberekkel.
    Örömmel tapasztaltuk együttműködését, gondolatébresztő szavait Dr. Markovics János, Dr. Pázsit Emese és Dr. Velejti Valéria szakorvosoknak, Pandák Judit dietetikusnak. Köszönjük az együttműködést a méréseket végző Kajati Krisztinának, Madák Erikának, a gyakorlati bemutatót végző Rácz Tibornak is.
A sportban elfáradtak regenerálódását felajánlásával a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szabadidősport Szövetség, a MÁRKA ABC, For You 2. Kft. támogatta – köszönet érte.

 
< Előző   Következő >