Menu Content/Inhalt
Főoldal
Budapesten képviselte városunkat az ÁVG lánycsapata PDF Nyomtatás
 A Magyar Szabadidősport Szövetség által szervezett XI. Női testébresztő mozgásfesztiválon egy kicsi, de annál lelkesebb csapat képviselte iskolánkat, városunkat és megyénket.
A Millenáris parkban megrendezett egész napos megmozduláson 70 féle sportágat és sok-sok új sporteszközt próbálhattunk ki:lyen volt a lengőteke, a kangoo, a 3 D kerék, a  céltollas, a gerinctorna, az ugrólabda, a gólyaláb, a falmászás, a Nordic Walking...
A legnagyobb népszerűségre azonban a főszínpadon félóránként fellépő fitnesz sztárelőadók számíthattak: Katus Attila, Szentgyörgyi Rómeó, Tatarek Rezső -  csak pár név a legjobbak közül. Fergeteges zenékkel és dinamikus órákkal varázsoltak el bennünket, az órák végén pedig még arra is rá tudtuk venni őket, hogy  közös fotót készíthessünk. A meghívott vendégek között orvosok, gyógytornászok, dietetikusok is voltak, akik vérnyomás, koleszterin, testzsír és egyéb méréseket végeztek rajtunk. Nagy öröm volt látni, hogy a hölgyek széles tábora, kisleánytól- nagymamáig együtt sportolt, mozgott ezen a nekik szervezett csodálatos őszi napon.
Kordáné Györki Erika
 

 
< Előző   Következő >