Menu Content/Inhalt
Főoldal arrow Legfrissebb híreink arrow 9. B-sek Pécsett, az AJTP művészeti fesztiválján
9. B-sek Pécsett, az AJTP művészeti fesztiválján PDF Nyomtatás
 A tanév utolsó napjainak színes rendezvénye az Arany János Tehetséggondozó Program iskolái számára az a művészeti seregszemle, amelyen évről-évre az előkészítő évfolyam diákjai vesznek részt.
Az adottságaikat megmutató produkciókat hosszú hónapok alatt csiszolgatták a mi előkészítőseink is olyanná, hogy úgy érezték színpadkész műsorszámokkal utaznak Pécsre.
Sokféle kategória szereplői lettek: láttuk néptáncukat szólóban és csoportban is, hallgattuk, ahogy megszólaltatták Cserháti Zsuzsa, Varga Miklós és az LGT számait, a fuvolát, s figyeltük vers- és prózamondásukat. S essék szó kuncogásunkról a humoros Tojásmese előadása, illetve a Szeder-találmányt használó bohócinprovizáció közben.
S hol történt mindez? Hát, a nyilvános főpróbán, melynek képei állnak most itt.
Ott, Pécsett a szigorú szakmai zsűri a következő minősítéseket adta számunkra:

Ulicsák Szabolcs        szatmári verbunk        arany
Bogár Daniella        ének                ezüst
Kovács Anna            hangszeres zene        ezüst
Zsigus Katalin            ének                bronz


Az osztály saját értékelése a „nagy aranyat” a jó hangulatú próbákért, az együttes erőfeszítésekért saját közösségüknek, illetve segítőiknek, Baloghné Rozgonyi Antónia, Gyimesi Györgyi, Frimmerné Ihnáth Marianna, Kerchner Istvánné, Leskóné Sárosi Mária, Soltész Csilla tanárnőnek, illetve Szeder László tanár úrnak juttatta.
 
 
 
 
< Előző   Következő >