Menu Content/Inhalt
Főoldal arrow Legfrissebb híreink arrow Jöttünk, láttunk, versenyeztünk
Jöttünk, láttunk, versenyeztünk PDF Nyomtatás
 2009. április 17-én, pénteken reggel 9-kor az Árpád Vezér Gimnázium 9. B osztályának 10 tanulója indult el a IX. bonyhádi AJTP-s sporttalálkozóra. A 7 órás buszozás fárasztó, s egyben élvezetes is volt, hisz ismeretlen vidéken jártunk.
Délután 4 óra után érkeztünk Bonyhádra, és elfoglaltuk a szállásunkat. Bátran kijelenthetjük: a kollégium modern, az ellátás kiváló, az emberek barátságosak voltak. Vacsora után az iskolák bemutatkozása következett, melyre minden csapat humoros műsorral készült.
Szombaton minden a sportról, és a versengésről szólt. A fiúk fociztak és kosaraztak, míg a lányok a kosárlabda mellett röplabdával próbálkoztak. Napközben kemény küzdelmek folytak, ám jelen volt a pályán az izgalom s a vidámság is.
A meccsek után az eredményhirdetés következett, amely számunkra emelkedett hangulatot hozott, hisz fiaink felállhattak a dobogó legfelső és harmadik fokára is, a lányok pedig nem sokkal maradtak el ettől az eredménytől.
Ezután következett az esti szórakozás: diszkót rendeztek nekünk. A csábító tánclehetőség ellenére még ekkor is rengetegen döntöttek a sportolás mellett.
Vasárnap délelőtt túrán vettünk részt, mely során közelebbről megismertük a környező településeket. Jártunk a varázslatos nevű Grábócon, Bátraapátiban és Decsen is. A kirándulás zárásaként Szekszárdra jutottunk, ahol kilátóból tekinthettük meg a tolnai tájat.
A hétvége utolsó mozzanata a bonyhádi ebéd volt, amely után könnyes búcsút vettünk évfolyamtársainktól.


 
< Előző   Következő >