Menu Content/Inhalt
Főoldal arrow Legfrissebb híreink arrow Sikeresen versenyző informatikus fiúcsapatunk
Sikeresen versenyző informatikus fiúcsapatunk PDF Nyomtatás
 Büszkén mutatjuk be az ÁVG tehetséges informatikus csoportját, akik elsősorban a számítástechnika programozási területére köteleződtek. A folyamatos ismeretszerzés, a problémafelismerés és megoldáskeresés tréningje mindennapos a fiatalok számára, készségeik és ismereteik előhívásának igazi próbája pedig a versenyeken történik.
Öröm, hogy ezeken jól szerepelnek diákjaink.

 A legnívósabb országos szervezettségű informatikaversenyek más-más feladattípusra épülnek, így a fiatalok felkészítése összetett feladat, ebben Szeder László tanár úr az első számú segítőjük, ám sokat tanulnak egymástól is.
A Dusza Árpád emlékversenyen országos 4. helyezett csapatunk (Halász Bálint, Kiss László, Soltész Balázs) gyakorlati problémákra kereste a választ, tág eszközhasználattal s kreativitásukkal erősítették problémamegoldó képességüket.
A Nemes Tihamér Országos Középiskolai Számítástechnikai Tanulmányi Versenyen egyénileg, elméleti problémákra keresték a megoldást. Itt a sok-sok gyakorlással szerzett rutin tette őket sikeressé, hisz standard feladatokkal találták szemben magukat. Jól sikerült ez az országos döntőben Kiss Lászlónak, Soltész Balázsnak, Halász Bálintnak, Lipécz Ádámnak és Schmid Tamásnak is.
A kezdő programozási tudást biztosító, LOGO nyelven való versenyzésben is az országos döntőben voltak a fiúk, munkáik értékelése épp most folyik, izgalommal várjuk mindannyian az eredményt.
 
< Előző   Következő >