Menu Content/Inhalt
Főoldal
Díjnyertes idegen nyelvi pályamunkák PDF Nyomtatás
 Az idegen nyelv elsajátításának értékét, minőségét leggyorsabban egy külföldi nyaralás során megvalósuló sikeres kommunikáció vagy a már sokszor minimum elvárásnak tekintett nyelvvizsga jelzi.
Örömmel számolunk be arról, hogy az Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium diákjai közül többen ettől magasabb szinten is bizonyítani tudják jártasságukat a tanult idegen nyelvekben.
Az ország összes olasz oktatást folytató középiskolája körében meghirdetett Festival d’ Italiano nevű verseny esszéírás kategóriájában lett első helyezett Czerődi Zsófia. Nyelvészeti témájú írása az anglicizmus jelenlétét vizsgálja az olasz és a magyar nyelvben.
 Tóth Gréta sikere a Media Advisory negyedik magyarországi angol nyelvi ifjúsági novellaíró pályázaton született. A 17-18 évesek kategóriájában 2. helyezést ért el alkotása. Története olyan liftbeszorult utasokról szól, akik életükben is megrekedt emberek. Némi számadásra, elgondolkodásra nyernek időt két emelet között, így aztán, amikor a lift újra indul, életüket is új lendülettel kezdhetik.
Diákjainknak szeretettel gratulálunk, munkáik hamarosan olvashatóak lesznek iskolánk honlapján is.
 
< Előző   Következő >