Menu Content/Inhalt
Főoldal arrow Legfrissebb híreink arrow A központi írásbeli felvételivel kapcsolatos tudnivalók
A központi írásbeli felvételivel kapcsolatos tudnivalók PDF Nyomtatás
Kedves Felvételiző Diák!

Szeretnélek emlékeztetni, hogy a felvételi eljárást megelőző írásbeli vizsga időpontja:

2018. január 20. (szombat)!
Magyar nyelv 10.00 óra
Matematika 11.00 óra

Kérlek, 9.30-ra jelenj meg intézményünkben és hozd magaddal személyazonosításra alkalmas igazolványodat (arcképes igazolvány: személyi/diákigazolvány).

Az írásbeli vizsga során a dolgozat megírásakor a rajzokat ceruzával, minden egyéb írásbeli munkát kék vagy fekete színű tintával kell elkészíteni. A magyar nyelvi feladatlapok kitöltéséhez segédeszköz nem használható. A matematika feladatlapok kitöltéséhez rajzeszközön (vonalzó, körző, szögmérő) kívül más segédeszköz (pl. zsebszámológép) nem használható.
Tájékoztatásul közöljük, hogy az írásbeli vizsga kiértékelt dolgozatait a vizsgázó és szülője az iskola képviselőjének jelenlétében 2018. január 26-án (péntek) 8.00 és 16.00 óra között az intézményvezető-helyettesi irodában megtekintheti, és ekkor vehető át a vizsga részletes eredményeit tartalmazó értékelő lap.
A dolgozatokról kézzel vagy elektronikus úton másolatot készíthet. A javítással kapcsolatos - kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén - értékelésre észrevételt lehet tenni 2018. január 29-én (hétfő) 8.00 és 16.00 óra között az intézményvezető-helyettesi irodában.
Azok a diákok, akik nekik fel nem róható ok (orvos által igazolt betegség, váratlan közlekedési nehézség, stb.) miatt nem tudnak részt venni az írásbeli felvételi vizsgán, kérjük, jelezzék a 47/312-140-es telefonszámon, ők pótló írásbeli vizsgát 2018. január 25-én (csütörtök) 14.00 órától tehetnek.
 
< Előző   Következő >